Home Nieuws BJH Installatietechniek draagt branddetectie & blusgassysteem B&S Global Transit Center over

BJH Installatietechniek draagt branddetectie & blusgassysteem B&S Global Transit Center over

by bjh

Op dinsdag 13 maart hebben BJH projectleider Reiny van Uden en BJH serviceleider René Kaat het nieuwe brandmeld- & blusgassysteem voor het nieuwe Global Transit Center van B&S formeel overgedragen.

B&S is al meer als 140 jaar actief als grote speler in de internationale supply chain van voedingsmiddelen en luxe goederen. Voor dit doeleinde is in Dordrecht een nieuw Global Transit Center van 20.000 m2 gebouwd. Hierin worden volledig automatisch pallets in- en uitgeslagen.  Het volledige gebouw is voorzien van een automatisch sprinklersysteem en de serverruimte van waaruit de automatisering wordt aangestuurd is voorzien van een door BJH geleverd blusgassysteem.

BJH Installatietechniek heeft voor opdrachtgevers JWR en Wijnen Installatietechniek het gebouw voorzien van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie. Tevens heeft BJH Installatietechniek het blusgassysteem voor de serverruimte geleverd, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld.

Op dinsdag 13 maart 2018 is het systeem formeel overgedragen aan de klant tijdens een gezamenlijke bijeenkomst en instructie dag.


Impressie nieuwbouw Global Transit Center B&S te Dordrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *