Home Nieuws Bezoek BJH Installatietechniek op de vakbeurs Recycling op 20, 21 en 22 november

Bezoek BJH Installatietechniek op de vakbeurs Recycling op 20, 21 en 22 november

by bjh

BJH Congres De Zorg Brandveilig

Op de vakbeurs Recycling wordt u met één bezoek op de hoogte gebracht van alle nieuwe ontwikkelen en vindt u oplossingen voor uw afvalvraagstuk. Brandveiligheid is in de afvalbranche een actueel onderwerp. Speciaal voor het vroegtijdig detecteren van broei heeft BJH Installatietechniek dé oplossing voor uw organisatie!

SmokeCatcher© is een Video Smoke Detectie oplossing waarbij een CCTV-camera gebruikt wordt om rook te detecteren in kritische omgevingen, waar traditionele rookdetectie te kort schiet vanwege te trage detectie of teveel ongewenste meldingen. Naast supersnelle detectie is er onmiddellijke visuele verificatie, wat meer inzicht geeft in uw brandveiligheid. Het SmokeCatcher© systeem wordt gekoppeld met uw bestaande branddetectie waardoor één geïntegreerd detectie systeem ontstaat welke naast de bestaande branddetectie ook broei signaleert op uw kritische locatie.

De adviseurs van BJH Installatietechniek vertellen u graag meer over het SmokeCatcher© systeem en onze andere diensten en producten zoals onze Bemac brandmeld- en sprinklermeldsystemen. Bezoek ons op stand B111 van de Vakbeurs Recycling op 20, 21 en 22 november 2018 in de Evenementenhal te Gorinchem.