Home Branches Vastgoed: beperken van brandrisico’s bij verhuur

Vastgoed: beperken van brandrisico’s bij verhuur

Als verhuurder van vastgoed kunt u onmogelijk zelf continu met uw neus bovenop uw woon- of bedrijfspand zitten. Maar u wilt natuurlijk wel een zeker gevoel hebben over de brandbeveiliging van uw onroerend goed. En vooral: u wilt brandrisico’s beheersen die samenhangen met de activiteiten van uw huurder(s). Cruciaal hierbij zijn vroege detectie van calamiteiten en elimineren van de kans op branddoorslag en -overslag. Dit vraagt om een professionele benadering van uw specifieke situatie. BJH Installatietechniek is daarvoor de efficiënte partner die u nodig heeft.

BJH realiseert optimale brandveiligheid door

– vaststellen van de nulsituatie
– adviseren over verbeteringen
– uitvoeren of coördineren van technische en organisatorische oplossingen

Verandert er iets aan de verhuurstatus in uw pand? Krijgt u een nieuwe huurder die misschien weer andere risicofactoren met zich meebrengt? Dan bekijken wij de situatie opnieuw. Want brandgevaar ligt altijd ergens op de loer. Klaar om toe te slaan als de omstandigheden te toelaten.

Laat de brandrisico’s onderzoeken!

Bent u vastgoedeigenaar en wilt u uw eigendom door BJH Installatietechniek op brandveiligheid  laten screenen en aanpassen? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Referenties: Blue Goose Ventures (HUSA Logistics), De Schouten Toren, Powerhouse, Bouwinvest, Veolia

Onze klanten