Home Branches Industrie: maatwerk voor brandveiligheid

Industrie: maatwerk voor brandveiligheid

Brandveiligheid in de industrie is een complex geheel. Dat weet u als ondernemer waarschijnlijk maar al te goed. Want natuurlijk wilt u de risico’s op brand zoveel mogelijk beperken, maar daarnaast moet het werk vooral ongestoord door kunnen gaan. De balans vinden tussen productie en preventie, daar gaat het om. En daarin is BJH Installatietechniek al meer dan tien jaar gespecialiseerd. Wij leveren altijd maatwerk. Dat is geen loze belofte, maar realiteit, want standaardoplossingen bestaan nauwelijks in deze sector.

Waarmee houden wij rekening?

  • gebruiksfunctie van uw fabriekspand
  • lay-out van het gebouw
  • uw specifieke wensen en eisen
  • wettelijke voorschriften

Bedrijfsschade als belangrijke risicofactor

Naast risico op verwonding van personen en schade aan gebouwen speelt bij brand in de industrie nog een derde belangrijke factor: bedrijfsschaderisico. Wist u dat brandweereenheden nog maar zelden industriepanden binnengaan voor het bluswerk? Vaak wordt de keuze gemaakt voor het (gecontroleerd) laten uitbranden van brandcompartimenten of complete gebouwen. Daarom wordt vroege detectie, beheersing en doven van brand steeds urgenter. Want voor u het weet, staat uw fabriek maanden stil en wij hoeven u niet te vertellen dat dit tot groot financieel verlies leidt.

Brandrisico’s de baas worden?

Wilt u de brandbeveiliging van uw productieproces én van uw mensen in handen leggen van een ervaren partij? BJH Installatietechniek werkt in opdracht van zowel MKB- als grote organisaties in heel Nederland. Laat uw gegevens bij ons achter en wij bellen u binnen één werkdag terug.

Referenties: AEB Amsterdam, Van Gansewinkel, Ausnitria, Merck, DHL

Onze klanten