Home Nieuws Nieuwbouw Veghel

Nieuwbouw Veghel

by bjh

Met trots kondigen wij u aan dat BJH Installatietechniek eind 2020 een nieuwbouw bedrijfspand in Veghel in gebruik zal nemen voor haar vestiging Zuid-Nederland.

Op een steenworp afstand van onze huidige kantoor wordt momenteel hard gebouwd aan ons nieuwe bedrijfspand aan de Pater van den Elsenlaan 20A. Naar verwachting wordt dit in het derde kwartaal casco opgeleverd waarna wij het naar eigen smaak gaan afbouwen en inrichten. Eind 2020 verwachten wij de nieuwbouw in gebruik te gaan nemen.

In het gebouw wordt onze projecten afdeling voor Zuid-Nederland gehuisvest. Daarnaast wordt er verdere invulling gegeven aan flexwerkplekken voor andere collega’s van BJH Installatietechniek en BJH Safety Services en de magazijnfunctie voor Zuid-Nederland voor de afdeling systemen en blusmiddelen.

De nieuwbouw past in de filosofie van de BJH groep om haar huisvesting onder te brengen in moderne gebouwen op centraal gelegen locaties en zelf het beheer over de gebouwen uit te voeren. Na het hoofdkantoor in Almere en het februari 2019 in gebruik genomen regio kantoor in Zaandam is deze nieuwbouw in Veghel de derde BJH locatie in eigen beheer.