Home Nieuws BJH aanwezig op Congres De Zorg Brandveilig

BJH aanwezig op Congres De Zorg Brandveilig

by Afix

Maandag 26 juni 2017 was BJH met haar beursstand aanwezig op het Congres De Beurs Brandveilig. Dit congres heeft tot doel om deelnemers vanuit de zorgsector te informeren over alle facetten van risico gestuurde brandveiligheid.


Voldoen aan wet- en regelgeving leidt voor zorgaanbieders vaak niet tot voldoende brandveiligheid, omdat gedrag en kenmerken van cliënten en patiënten extra risico’s vormen op het ontstaan van brand en bij evacuatie bij brand. Brancheorganisaties Zorg (BoZ) en Brandweer Nederland stimuleren met het landelijke programma De Zorg Brandveilig dan ook de omslag van een regelgerichte naar een risico gestuurde aanpak van brandveiligheid. BJH Safety Services en BJH Installatietechniek bieden haar klanten uit de zorgsector ondersteuning op het gebied van risico gestuurde brandveiligheid in de breedste zin des woords.

Naast het ontmoeten van bestaande klanten uit de zorg heeft het Congres bijgedragen aan het verbreden van het netwerk en delen van kennis met stakeholders uit de zorgsector.

Benieuwd wat BJH voor u als zorgorganisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij u alles kunnen vertellen over onze dienstverlening op maat voor uw organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *