Home Brandmeldinstallatie Rotterdam voor elke bedrijfstak

Brandmeldinstallatie Rotterdam voor elke bedrijfstak

Bent u als eigenaar van een onderneming verantwoordelijk voor installatie of onderhoud van een brandmeldinstallatie? Is Rotterdam de plaats waar uw onderneming is gevestigd? Dan is het prettig om te kunnen vertrouwen op een brandbeveiligingsbedrijf dat de Rotterdamse regio goed kent. BJH Installatietechniek is zo’n organisatie. Wij leggen gecertificeerde brandmeldinstallaties aan en onderhouden deze volgens de strengste normen.

Veiliger met een brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie (BMI) is een uiterst effectieve manier om de brandveiligheid in gebouwen te vergroten, zowel voor mens als materieel. Want hoe eerder brand wordt ontdekt, hoe meer tijd er is om op de juiste manier in te grijpen, mensen te evacueren en de schade te beperken. Een BMI is het zenuwcentrum dat andere beveiligingsonderdelen aanstuurt: alarmering, blussystemen, branddeuren, interne en externe hulpdiensten enzovoort. En omdat een brandmeldinstallatie zich niet aan kantooruren hoeft te houden, is de brandveiligheid van uw organisatie hiermee ook ’s nachts op orde.

Gecertificeerde aanleg en service

Keuring en onderhoud van brandblussers is werk voor REOB-erkende vakmensen. BJH Installatietechniek is zo’n gecertificeerd bedrijf. Wij werken in heel Nederland, en vanzelfsprekend valt het keuren van brandblussers in Eindhoven daar ook onder. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold en beschikken dan ook altijd over parate kennis van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.

Voordelen van jaarlijks onderhoud van brandblussers:

BJH Installatietechniek is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van diverse types BMI’s. Wij dragen niet voor niets het CVC-keurmerk; het betekent dat we de wet- en regelgeving als onze broekzak kennen, gecertificeerde installatieschema’s gebruiken en alleen met hoogwaardige materialen werken. En dat is fijn voor u, want u wilt zekerheid dat het systeem ook werkelijk functioneert als het erop aankomt. Dat geeft u en uw medewerkers een veilig gevoel.

BMI’s voor elke branche

Geen regio zo gevarieerd als Rotterdam. Brandmeldinstallaties van BJH Installatietechniek treft u hier dan ook in alle mogelijke bedrijfstakken aan:

  • Industrie
  • Agrarische sector
  • Zorg
  • Vastgoed
  • Onderwijs
  • Horeca & recreatie

Brandmeldinstallatie in Rotterdam en omstreken?

Wilt u meer weten, belt u ons dan voor een vrijblijvende afspraak. In aansluiting daarop maken wij een grondige inventarisatie op uw locatie in Rotterdam. Wat de brandmeldinstallatie u in aanleg en qua onderhoud gaat kosten, wordt hierin natuurlijk meegenomen. Een investering die u hopelijk niet nodig hebt, maar dat kunt u nooit zeker weten.

Contact opnemen