Home Brandmeldinstallatie Eindhoven voor iedere branche

Brandmeldinstallatie Eindhoven voor iedere branche

Hebt u als directeur de verantwoordelijkheid voor aanleg en/of onderhoud van een brandmeldinstallatie? Is Eindhoven de locatie van uw organisatie? Hoe prettig is het dan om te kunnen bouwen op een brandveiligheidsbedrijf dat goed bekend staat in de provincie Noord-Brabant, en dus ook in Eindhoven en omgeving. Een bedrijf als BJH Installatietechniek. Wij leggen gecertificeerde brandmeldinstallaties aan en onderhouden deze volgens de norm NEN 2564.

Een brandmeldinstallatie voor extra veiligheid

Een brandmeldinstallatie (BMI) vergroot de brandveiligheid voor gebouwen, materieel en, nog belangrijker, mensen. Want hoe sneller een beginnende brand wordt ontdekt, hoe meer ruimte er is om de impact te beperken en medewerkers, bewoners en bezoekers richting nooduitgang te sturen. Een BMI is het zenuwcentrum dat andere beveiligingsonderdelen aanstuurt: stille en hoorbare alarmering, blussystemen, branddeuren, interne en externe hulpdiensten enzovoort. En ook ‘s nachts is de brandveiligheid van uw pand onder controle, want voor een brandmeldinstallatie gelden nu eenmaal geen kantooruren.

Aanleg en onderhoud met keurmerk

BJH Installatietechniek is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van diverse types BMI’s. Wij dragen niet voor niets het CVC-keurmerk; het betekent dat we de wet- en regelgeving als onze broekzak kennen, gecertificeerde installatieschema’s gebruiken en alleen met hoogwaardige materialen werken. En dat is fijn voor u, want u wilt zekerheid dat het systeem ook werkelijk functioneert als het erop aankomt. Dat geeft u en uw medewerkers een veilig gevoel.

BMI’s voor elke bedrijfstak

Noord-Brabant is economisch breed ontwikkeld, en dat geldt ook voor de regio Eindhoven. Brandmeldinstallaties van BJH Installatietechniek treft u hier dan ook in alle mogelijke branches aan:

  • Vastgoed
  • Industrie
  • Onderwijs
  • Horeca & recreatie
  • Zorg
  • Agrarische sector

Brandmeldinstallatie in Eindhoven en omstreken?

Belt ons voor een vrijblijvende afspraak als u meer wilt weten over een BMI voor uw situatie. Daarna maken wij een grondige inventarisatie op uw bedrijfslocatie in Eindhoven. Wat de brandmeldinstallatie u gaat kosten in aanleg en qua onderhoud, leggen wij u uit in een heldere offerte. Een investering die u hopelijk nooit nodig hebt, maar voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Contact opnemen