Home Brandblusser keuren in Amsterdam

Brandblusser keuren in Amsterdam

Met welke regelmaat laat u als bedrijf in de regio Amsterdam uw brandblussers keuren? Bent u ervan op de hoogte dat opstalverzekeringen en NEN-normen 2559/2659 hieraan hogere eisen stellen dan de overheid? BJH Installatietechniek legt u graag uit aan welke voorwaarden uw organisatie zich op dit gebied te houden heeft. Wij zijn een REOB-erkende expert in brandveiligheid, als adviseur en als uitvoerende partij.

Periodieke keuring van alle blusmiddelen

Brandblussers slijten niet vaak door intensief gebruik, maar wel door bijvoorbeeld kou, warmte of vocht. Natuurlijk wilt u erop kunnen vertrouwen dat de apparaten optimaal hun werk doen, mocht het ooit nodig zijn. BJH Installatietechniek adviseert organisaties dan ook om blusapparatuur volgens een vast tijdschema te laten controleren:

Ons bedrijf in Almere keurt brandblussers in een voorgeschreven tijdschema:

  • reguliere controle elk jaar: het apparaat wordt grondig bekeken, alle onderdelen gecontroleerd en de druk wordt gemeten met gekalibreerde manometers
  • uitgebreid onderhoud na 5 of 10 jaar: de vulling moet wordt vervangen en er vindt uit milieu oogpunt een servicewissel plaats

Voor elke branche in Amsterdam brandblussers keuren

BJH Installatietechniek is bekend met brandbeveiliging in de regio Amsterdam. Brandblusserkeuring is hiervan een belangrijk onderdeel dat wij organisaties efficiƫnt uit handen nemen. Wij hebben ruime ervaring met bedrijven en instellingen in uiteenlopende sectoren als industrie, zorg, vastgoed, onderwijs, horeca en recreatie.

Waarom jaarlijks uw brandblusser controleren?

  • u voldoet daarmee altijd aan de strengste eisen
  • alle blusmiddelen worden gelijktijdig onderhouden
  • bij een calamiteit kunnen uw bhv-ers direct ingrijpen
  • u laat zien dat u als organisatie serieus omgaat met uw zorgplicht
  • goed geregelde zaken besparen meestal ook kosten

Bent u ondernemer in de regio Amsterdam?

Keuring van uw brandblussers door BJH Installatietechniek draagt bij aan de brandveiligheid van uw organisatie. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak en wij bespreken graag met u de voordelen van een onderhoudsovereenkomst. En uiteraard maakt een heldere en scherpe offerte hiervan deel uit.

Contact opnemen