Home Brandblusser keuren in Almere

Brandblusser keuren in Almere

Laat u regelmatig uw brandblussers keuren? En is Almere de vestigingsplaats van uw bedrijf? Dan is het prettig als u beschikt over een vertrouwd adres in de omgeving dat deze taak voor u kan uitvoeren. BJH Installatietechniek in Almere is gespecialiseerd in het controleren en onderhouden van brandblussers. U hebt er geen omkijken meer na en weet zeker dat de klus goed wordt geklaard.

Waarom is keuring van blusmiddelen noodzakelijk?

Misschien denkt u: mijn brandblussers worden nooit gebruikt, dus die slijten niet. Toch hebben blussers in de praktijk meer te lijden dan u verwacht. Wisselende temperaturen, vocht of juist droogte zijn factoren die de conditie van blusmiddelen negatief beïnvloeden. En dus is het belangrijk dat ze regelmatig gekeurd worden. Sterker nog, u bent ertoe verplicht als uw organisatie zich moet houden aan de NEN-normen 2559/2659. Of als uw opstalverzekering het van u eist.

Controle volgens vast schema

Ons bedrijf in Almere keurt brandblussers in een voorgeschreven tijdschema:

  • reguliere controle elk jaar: het apparaat wordt grondig bekeken, alle onderdelen gecontroleerd en de druk wordt gemeten met gekalibreerde manometers
  • uitgebreid onderhoud na 5 of 10 jaar: de vulling moet wordt vervangen en er vindt uit milieu oogpunt een servicewissel plaats

Keuring blusmiddelen door professionals

Controle en onderhoud van brandblussers is werk voor REOB-erkende vakmensen. BJH Installatietechniek is zo’n gecertificeerd bedrijf. Wij werken in het hele land, en vanzelfsprekend valt het keuren van brandblussers in Almere daar ook onder. Onze mensen zijn gediplomeerde vaklieden met up-to-date kennis van alle types en merken brandblusapparatuur. Daar zorgen wij voor door regelmatige bijscholing.

Voordelen van periodiek brandblusseronderhoud

  • u voldoet altijd aan de strengste normen
  • uw bhv-ers grijpen nooit mis bij een calamiteit
  • alle blusmiddelen worden efficiënt in één keer gecontroleerd
  • u laat zien dat u uw zorgplicht voor mens en dier serieus neemt
  • uiteindelijk bespaart u daarmee op onderhoudskosten

Afspraken voor keuren van brandblussers in Almere

Controle van uw brandblussers door BJH Installatietechniek uit Almere draagt bij aan de brandveiligheid van uw organisatie. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak en wij bespreken graag met u de voordelen van een onderhoudsovereenkomst. Een heldere offerte hoort hier uiteraard bij.

Contact opnemen